Menu

< Terug naar: Projecten < Home

Theatergroep LLeca

De Nicaraguaanse theatergroep Lleca is opgericht in 2006 en bestaat in haar huidige vorm uit initiatiefnemer en regisseur Mick Sarria (1981), die ook acteert, en vier acteurs (m/v), die zijn gevlucht naar Honduras en Guatemala. In deels huidige, deels voorgaande vormen heeft de theatergroep in 2017 meegedaan aan het International Community Arts Festival in Rotterdam, met het door ex-gevangenen uitgevoerde bewegingstheater “Cain and the Dogs”).

Lleca wordt uitgenodigd naar Nederland om gedurende 3 maanden langs de verschillende Nederlandse steden met een vriendschapsband met Nicaragua te trekken. Door middel van theaterworkshops wordt het publiek uitgenodigd om zich actief te worden rond de Duurzame Ontwikkelingsdoelen migratie en mensenrechten.

De Pletterij, podium voor debat en cultuur, en Vluchtelingenwerk voeren in Haarlem het project Shelter City uit. Hiertoe worden mensenrechten activisten voor een periode van 3 maanden naar Haarlem uitgenodigd om op adem te komen en nieuwe netwerken op te bouwen. Het Komitee heeft een voorstel gedaan om dit jaar een mensenrechten activist uit Nicaragua uit te nodigen.

Lleca Theater

 

 


< Terug naar: Projecten < Home
UP

Deze website gebruikt cookies:  Privacy & Cookies Pagina  OK